Citate Celebre:


Citate despre cafea – partea a II- a

Citit de 3314 ori in total, 1 vizualizari azi

Comunicarea buna este la fel de stimulativa ca o cana de cafea neagra, si nu te va lasa sa dormi dupa aceea. (Anne Morrow Lindbergh)

Cafeaua este astfel pregatita incat ii face pe cei care o beau spirituali ; nu exista nimeni care la iesirea din cafenea, dupa cateva cesti, sa nu se creada mai destept si mai sigur pe sine decat era cand intrase. (Charles de Secondat Montesquieu)

Sambata dimineata imi luam cafeaua din cele mai bune magazine. Adesea era proaspat prajita si boabele mai erau calde. Cafeaua era nectarul si ambrozia mea, aveam grija de ea cu dragoste. O preparam cu atentie, macinand boabele cu grija. (Larie Colwin)

Era o cafenea placuta, calda, curata si prietenoasa, asa ca am intrat, mi-am pus impermeabilul la uscat in cuier, palaria uzata pe raft si am comandat o cafea cu lapte. Chelnerul mi-a adus, am scos un carnet din buzunarul hainei si un creion si am inceput sa scriu. (Ernest Hemingway)

Intre a doua si a treia ceasca se discuta chestiuni financiare, secrete de stat, barfe obisnuite si se fac glume proaste. Cafeaua face legaturi sociale, trezesti mintile, agita spiritele, alunga somnul. De la canile enorme la cestile delicate, este bautura democratica.

O dimineata fara cafea este ca somnul.

Cred ca omenirea poate face multe lucruri, dar nu pentru ca suntem destepti, ci pentru ca putem face cafea. (Flash Rosenberg)

In clipa in care te pregatesti sa bei o ceasca de cafea fierbinte si tare, seful iti va cere sa faci ceva care dureaza exact pana in clipa in care cafeaua s-a racit.

Sa bei cafea fara cofeina e ca si cand ti-ai saruta sora (Bob Irwin)

Cafeaua este o bautura care te adoarme daca nu o bei (Alphonse Allais)

Molecule suave de Mocca iti agita sangele, fara a te incalzi ; creierul primeste din partea cafelei o demonstratie de simpatie ; munca devine mai usoara si mai placuta si te poti bucura in voie de bautura care te va pune pe picioare si iti va oferi o noapte calma si placuta (Printul Tallyrand)

Daca nu are cofeina, nu e cafea.

De fapt, aceasta pare sa fie nevoia de baza a inimii umane in orice moment de criza – o ceasca de cafea buna.

Cafeaua ne face severi, gravi si filosofi (Jonathan Swift)

Preotul voodoo si poate farmecele lui nu erau nimic pe langa espresso, cappuccino si mocca, mai puternice decat toate religiile lumii luate impreuna, si poate mai puternice decat insusi sufletul omenesc (Mark Helprin)

Scris in categoria: Citate cafea

Numele tau *

Mail *

Website